Miért jó a Wordpress CMS rendszer?

Miért jó a Wordpress CMS rendszer?

A Wordpress egy nyílt forráskódú rendszer, mely eredetileg blog oldalakhoz készült, de a fejlődésének és testreszabható felületének köszönhetően ma már komplett oldalak, portálok kezelésére is alkalmas.

A Wordpress világszinten is nagyon népszerű. Egyes felmérések szerint az összes weboldal közel 30%-át üzemelteti ez a rendszer. A sikerességének egyik fő oka, hogy kiemelkedően keresőbarát. Ezen kívül az előnyei közé tartozik még a könnyű használhatóság, illetve az, hogy a design sablonok, illetve a szoftverkiegészítők (plug-inek) segítségével, a legtöbb alapfeladat megoldására megfelelő. Az admin felülete nagyon sok nyelvre, köztük magyarra is le lett fordítva. 

Fontos tudni, hogy a rendszer folyamatosan fejlődik, és a folyamatos frissítéseknek köszönhetően a már létező weboldalak is mindig a legújabb rendszert használhatják. Az alapfunkciókat nyújtó weboldalak kialakítására az egyik legjobb rendszer a Wordpress.

Amennyiben felkeltette érdeklédését a Wordpress rendszer, tekintse meg CREOS szolgáltatásunkat!

Az alábbi képen a Wordpress adminisztrációs felülete látható, melynek segítségével tetszőlegesen módosíthatjuk a weboldalunk tartalmát.