Természetesen nem arról van szó, hogy bárkinek ingyen készítünk weboldalt, de azon ügyfeleinket akik ajánlanak minket másoknak, megbízásokat hoznak nekünk, így is jutalmazzuk.

A rendszer lényege az, hogy bárki ajánlhat minket, hozhat nekünk megbízást, ehhez mindössze annyira van szükség, hogy a megrendelőnk jelezze felénk, hogy ki volt az, aki ajánlotta neki a munkánkat. MInden leszámlázott és kifizetett megrendelés nettó értékéből 10% jutalékot írunk jóvá az ajánló virtuális "számláján". A jutalékot természetesen igény esetén ki is fizetjük az ajánlónak, de ha valamely szolgáltatásunkat veszi igénybe ezen a pénzen, akkor a egyenlegét DUPLÁN ÍRJUK JÓVÁ.

Például Ön hoz nekünk 1 db Mfdesign CMS alapú egyedi weboldal fejlesztést, nettó 180 000 Ft értékben, akkor miután a megrendelő ezt kifizette, az Ön jutaléka 18 000 Ft. Ha Ön is weblapot szeretne csináltatni velünk, akkor az Ön által fizetendő összegből 36 000 Ft kedvezményt írunk jóvá.

Ha Ön 3 ilyen megbízást hoz nekünk (vagy akár 1 nagyobb projektet), akkor a jutaléka már 3 x 36 000 Ft ha nálunk csináltat weboldalt, amely már 108 000 Ft. Ezért Ön már CREOS szolgáltatásunk keretében akár egy teljes weboldalt is készíttetthet, mely Önnek így teljesen ingyen volt!

 

Ajánljon minket és készíttesse el weboldalát ingyen!