Az elmúlt időszakban a közösségi weboldalak szerepe rendkívüli módon felerősödött. Azon kívül hogy valaki minőségi weboldallal rendelkezik, elengedhetetlen, hogy megjelenjen a Facebook-on is. Itt olyan közösséget lehet kialakítani, akik könnyedén elérhetőek és megosztásaikkal segíthetnek terjeszteni a cégünkhöz/termékeinkhez kapcsolódó információkat.

Legalább ennyire fontos, hogy a weboldalunkba is be legyenek építve a közösségi portálok megosztási lehetőségei. A Facebook like gombjára kattintással nem csak a tetszését fejezhetik ki a látogatóink, hanem egyből az összes ismerőse számára is publikussá válik termékünk/írásunk.

Egyedi Facebook alkalmazások

Nagyon fontos, hogy a Facebook csoportunkba lévő tagokat megfelelő mennyiségű információval lássuk el. Ehhez nem elég napi szinten frissíteni a csoportunk bejegyzéseit, hanem egyedi alkalmazások segítségével akár weblapunk egy részét, webáruházunk termékeit, friss híreinket is megjeleníthetjük a Facebookon.

A Facebook szabályainak megfelelő nyereményjátékot is csak egyedi alkalmazással lehet végezni és így a rajongók számának növekedésén túl a csoportunk letiltását sem kockáztatjuk a szabályok be nem tartása miatt.

A következő közösségi szolgáltatásokban állunk rendelkezésére: