A Webshop Masters egy webáruház fejlesztő szolgáltatás. Jelengleg egyedi webáruházak fejlesztését végeztük, melyek közül több is a legnagyobbak közé tartozik a saját piacán. A webáruházak kialakítása az Mfdesign CMS rendszer alapjaira építkezik, mely megbízhatóságot, gyorsaságot és teljes mértékű testreszabhatóságot biztosít.

A szokásos webáruház funkciókon túl nagy hangsúlyt fektetünk a felhasználóbarát és keresőbarát kialakításra. Elsődleges szempont hogy átlátható, könnyen használható legyen a webshop, és a keresők az egyes termékek aloldalaira is rátaláljanak, hiszen a keresőkből származó forgalom több mint 70%-a összetett keresések alaján, a termékoldalakra érkezik. Lehetőség van komplett hírlevélrendszer, teljes felhasználókezelés, termék- és raktárkészlet kezelés, vagy akár számlázás kialakítására is. Igény esetén bankkártyás fizetési rendszer kialakítását is biztosítjuk.

Mik a Webshop Masters szolgáltatás előnyei? 

Tehát összefoglalva, azoknak ajánljuk a Webshop Masters szolgáltatást, akik egy igényesen és nagy tapasztalattal megtervezett, átgondolt, profit termelő webáruházat szeretnének.